sambo_crows2.jpg

UFC Crows djeluje 8. godinu pod vodstvom Željka Banića. U klubu se njeguje vještina borenja sa svim psiho-fizičkim aspektima koje fizički sukob donosi. Klub svoj rad i program temelji na razvoju: fizičke, tehničko-taktičke i psihološke pripremljenosti. Fizička pripremljenost je temelj čovjekovog djelovanja. Što god da radimo bilo fizički ili umno, fizička pripremljenost nam je uvijek poželjna i kao takva predstavlja bazu našeg rada. Tehničko-taktička pripremljenost predstavlja skup znanja i vještina koji nam trebaju pomoć pri snalaženju u fizičkom sukobu.

Psihološka pripremljenost je poveznica svega navedenog i kao takva svako djelovanje i svaka vježba mora imati i psihološki aspekt. To je preduvjet uspjesnog odoljevanja problemima kojima smo svakodnevno izloženi. U klubu se svakom pojedincu prilazi kao jedinki i trening se koncipira tako da svako može raditi u okviru svojih trenutnih mogućnosti. U krugu kluba ne tolerira se bilo koji oblik nepoštivanja pojedinca ili kluba. Članstvo u klubu temelji se na principu da svaki pojedinac mora poštovati ostale članove kluba i da klub poštuje svakog člana na obostrano zadovoljstvo.

Dmitry Maximov demonstracija 879DSCF2339 IMG_3106 731IMG_0060.JPG3.jpg3 Petar Ogrizek i Igor Antonyuk sparing sambo sparing Ogrizek, Antonyuk, Maximov 257IMG_5693 IMG_3137 IMG_3068